Ändring av FRK medlemsavtal – kontraktsskrivning söndag 18 november, kl 12-18

Kära kolonister!

Några av oss i FRKs styrelse har deltagit i en kurs om avtal, villkor och regler under hösten. Där har framkommit att vårt nuvarande medlemsavtal ”Nyttjanderätt” inte är tillfyllest vad gäller alla paragrafer, vi ska alla ha ett så kallat ArrendekontraktMedlemsavtal.

Denna länk visar hur det Arrendekontrakt  – Medlemsavtal som ska ersätta nuvarande avtal ser ut.

Styrelsen bjuder därför in till en lokal söndagen den 18 november, kl 12-18, för att låta samtliga medlemmar komma och underteckna nytt kontrakt för respektive Älvdalsvägen36Hässelbykolonilott. Adressen är Älvdalsvägen 36 (se kartbild). Under denna eftermiddag kommer kaffe/te/glögg/pepparkakor att serveras.

Det nya kontraktet kommer att gälla från och med 1 januari 2019. De lottägare som absolut inte kan komma denna dag måste meddela detta och få annat datum/tid för ett personligt möte.

Alla medlemmar uppmanas att även ta del av de dokument som finns inlagda här på hemsidan om vilka stadgar, ordningsregler och skötselpolicy som gäller för vår koloniförening.

Trots en mycket varm höst närmar sig odlingssäsongen 2018 sitt slut . Nu gäller det att bestämma sig för att fortsätta att vara medlem inför kommande år, eller att ta steget och säga upp lotten. Räcker tiden, finns rätta intresset och motivationen?

Senast den 30 november måste en uppsägning meddelas, i annat fall kommer avgifterna att debiteras för år 2019. Den som redan nu bestämt sig för att avsluta sitt medlemskap och inte kommer att förnya kontraktet är välkommen att skriva till riddersvikskolonilotter@gmail.com!

Men vänliga hälsningar

FRK Styrelse