Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli kolonist hos oss på Riddersviks Kolonilotter?

Här finns lite information som du bör känna till innan du bestämmer dig för att anmälan intresse för att få arrendera en lott:

Medlemskapet innebär främst att sköta om sin lott och glädjas åt det som du odlar fram.

Som medlem i Föreningen Riddersviks Kolonilotter (FRK) finns det olika uppgifter under året som delas bland de närmare 60 medlemmarna. Detaljer över vad som förväntas av våra medlemmar kan du hitta här (stadgar).

Sammanfattningsvis finns det två gemensamma arbetsdagar per år där alla medlemmar måste medverka.

Även styrelsen och andra roller måste bemannas och om du har intresse och tidigare erfarenhet av föreningsarbete, så är det meriterande i din intresseanmälan.

Är du en van odlare så har du koll på hur mycket tid det tar att sköta om sin lott.
Är du nybörjare så vill vi gärna tipsa om att det tar minst 8 timmar per vecka under den intensiva växtperioden maj-augusti för att kunna hålla lotten i ett acceptabelt skick. Skötseln kan det ta mer tid beroende på vad du odlar och hur.

Om du är intresserad av att bli medlem och arrendera en lott, skickar du ett meddelande i nedan formulär med ett meddelande och kontaktuppgifter, eller mejlar till FRKs e-post riddersvikskolonilotter@gmail.com med namn, adress och telefonnummer för att anmäla ditt intresse.

De uppgifter du skickar oss sparas endast för hantering av intresselistan och ges aldrig ut till tredje part. Det är ditt ansvar att hålla dina uppgifter uppdaterade, då vi bara kan erbjuda dig en lott om vi får kontakt med dig. Du kan givetvis närsomhelst begära att dina uppgifter tas bort från vårt register.

Det går inte att stå i kö för en särskild lott men om du vill ha en lott tydligt under 100 kvm (de flesta lotter är 100 kvm och uppåt), så är det bra att lägga till i ditt mejl. Det är möjligt att dela en större lott med en annan person, men formellt är det bara en person som i slutändan är ansvarig för hela lotten.

Det är kostnadsfritt att anmäla intresse  och stå på väntlista för att erbjudas en lott, men när du blir erbjuden en lott och inte tackar ja får du endast möjlighet att vänta till nästa år (i mån av lediga lotter). Tackar du nej andra gången vi erbjuder dig att arrendera en lott så stryker vi dig från intresselistan. Du är givetvis välkommen att anmäla intresse för lott vid senare tillfälle.

Välkommen med din intresseanmälan!

Föreningen Riddersviks Kolonilotter