Höststäddagar 1-2 oktober 2017

På söndag 1:a oktober och/eller måndag 2:e oktober är det dags att delta i den årliga höststädningen av vårt kolonilottsområde. Det finns olika arbetsgrupper man ska delta i. Det är allt från ogräsrensning till reparationer av stuga och staket som ska utföras. Ett mejl med fler detaljer kommer att skickas ut till medlemmarna.

Eldning nere vid strandkanten sker måndag eftermiddag. Det är OK att lägga torrt och brännbart trädgårdsavfall och trä på brashögen redan på söndag eftermiddag. Eldningen påbörjas vid ca 13.00 på måndag eftermiddag. Eftersom det blir mörkt tidigt så avslutas städningen på måndagen kl 19. Och inget får läggas på brasan efter 17, elden måste hinna brinna ner tills vi släcker kl 19.

Annonser

Om Riddersviks Kolonilotter

Föreningen Riddersviks Kolonilotter är en ideell förening som hyr 55 fritidsträdgårdslotter av Stockholms Stad. Lotterna ligger bakom Riddersviks Gård i Hässelby Villastad.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.