Välkommen

I en söderslutning ner mot Mälaren ligger vårt koloniområde i ett ,runtomkring mycket naturskönt område med flera byggnader och platser med kulturhistoriskt värde. På 55 stycken kolonilotter odlas blommor, grönsaker, perenner och bärbuskar för eget bruk sedan flera år tillbaka. Många utav våra kolonister har odlat på sin lott sedan starten 1979, men med åren har nya medlemmar tillkommit. Idag har vi flera som frågar om och visar intresse för vårat kolonilottsområde och vi har numera några stycken som står i kö.

Annonser

Om Riddersviks Kolonilotter

Föreningen Riddersviks Kolonilotter är en ideell förening som hyr 55 fritidsträdgårdslotter av Stockholms Stad. Lotterna ligger bakom Riddersviks Gård i Hässelby Villastad.
Det här inlägget postades i Aktiviteter, Medlemsinformation, Odling, Studiecirkel. Bokmärk permalänken.